کانکس کامپوزیتی نوعی از کانکس است که نمای خارجی آن از ورق کامپوزیت (آلیاژ آلمینیوم و روی) است، یه این معنا که رو ورق ورق آلیازی که فی مابین آن‌ها عایق پلیمیری سخت شده به ضخامت 2 میل قرار گرفته است و به دلیل وزن سبک، مقاومت بالا، و عایق بودن در برابر حرارت، صدا و رطوبت، در کاربری‌های مختلف برای محیط‌های گوناگون بسیار کارآمد است. این نوع کانکس‌ها در برابر زنگ‌زدگی، پوسیدگی و آسیب‌های محیطی مقاوم بوده و معمولاً به‌دلیل نصب سریع و نگهداری آسان و ظاهر مدرنی که دارند، بسیار محبوب هستند. از این ساز بیشتر به عنوان کانکس دکه‌ای و کانکس نگهبانی استفاده می‌شود.

کانکس های کامپوزیتی، سازه‌هایی هستند که از مواد کامپوزیتی سبک و مقاوم تشکیل شده‌اند که مقاومت بالا و وزن سبکی را به آنها می‌بخشد. فواید استفاده از کانکس های کامپوزیتی شامل مقاومت در برابر زلزله، ضد آب بودن، عایق حرارتی بودن و نصب آسان می‌باشد.

قیمت کانکس های کامپوزیتی معمولاً به عوامل مختلفی مانند: ابعاد، طراحی، تجهیزات داخلی و ویژگی‌های فنی آنها بستگی دارد. همچنین، نوع مواد استفاده شده در ساخت کانکس نیز تأثیر زیادی بر قیمت نهایی دارد. برای دریافت اطلاعات دقیقتر درباره قیمت کانکس شرکت سامان ایران، بهتر است با شرکت مستقیماً تماس بگیرید و از طریق مشاوران فنی آنها اطلاعات دقیقتری را دریافت کنید.

ورق کامپوزیت چیست؟

اصطلاح کامپوزیت که از کلمه لاتین compose استخراج شده است،به ماده حاصل و متشکل از چند ماده دیگر اطلاق میشود.
در صنعت کانکس کامپوزیت به ترکیب ورق آلومنیوم با یک ماده عایق می گویند.
ورق های کامپوزیت در واقع متشکل از 2 آلیاژ آلومینیم و روی که بین این دو ورق یک لایه عایق پلیمری سخت قرار داده می شود.
قیمت انواع ورق های کامپوزیت بستگی به ضخامت پلیمر بکار رفته متفاوت است،ضخامت لایه پلیمری از 2 میلی متر تا 5 میلی متر امکان دارد.
ورق های کامپوزیت علاوه بر نمای خارجی کانکس ها در صنایع دیگر هم مثل نمای خارجی ساختمان ها سقف پمپ بنزین ها نمای داخلی ساختمان های بزرگ و … هم کاربرد دارد.
ضخامت ورق آلومنیوم در کامپوزیت ها از 3/0 تا 5/0 میلی متر ساخته می شوند.هر چه ضخامت ورق بیشتر میشود به جهت افزایش دانسیته  و وزن حجمی قیمت هم بالاتر می رود.
در ورق های کامپوزیت روی لایه آلومنیوم بکار رفته یک لایه رنگ از جنس نانو پاشیده میشود و ورق را درب برابر اکسیداسیون و شرایط جوی و … محافظت می کند.
دلایل استقبال از ورق کامپوزیت در صنعت کانکس:
1-سبکی وزن 2-شکل پذیری و انعطاف در خمیدگی جهت ایجاد نماهای زیباتر 3-آب بندی آسان 4-تمیزی و زیبایی نما و عدم جذب آلودگی روی ورق  5-مقاومت در برابر صدا و حتی گرما و سرما  6-امکان بکار بردن رنگ های متفاوت از کامپوزیت 7-طول عمر بالاتر نسبت به سایر مصالح کانکس 8-مقاومت در برابر زلزله و وزش های باد و…9-عدم نیاز به وسایل و تجهیزات خاص جهت نصب 10-عدم نیاز به نیروی انسانی ماهر 11-استفاده از حداقل اتصالات آهنی جهت اکسیداسیون و خوردگی در سطح نما
آب بندی:آب بندی درزهای کامپوزیت با تسمه یا چسب سیلیکون انجام می شود که در مواردی که هدفمان افزایش طول عمر نما می باشد از چسب پلی اورتان هم استفاده می شود که نسبت به چسب های سیلیکونی طول عمر بیشتری دارند.

کاربرد کانکس کامپوزیتی

با توجه به کاربری‌ گسترده‌ای که کانکس‌ها دارند، از کانکس کامپوزیتی برای کاربردها و کاربری‌های مختلف و متفاوتی می‌توان استفاده کرد. از جمله این کاربری‌ها می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

کانکس کامپوزیتی نگهبانی

نمای کامپوزیتی کانکس با ظاهر شکیل و ساده‌ای که دارد حس قدرت و استحکام را القا می‌کند که این نما برای کانکس‌ نگهبانی ایده‌آل است. این ظاهر مدرن به ایستگاه نگهبانی حالتی رسمی  می‌بخشد که با نقش امنیتی آن همخوانی دارد. خطوط صاف و طراحی‌های کامپوزیت فضایی جدی ایجاد می‌کند که حس امنیت و مراقبت را به محیط القا می‌کند. 

کانکس کامپوزیتی دکه‌ای

از کانکس‌ها با نمای کامپوزیت به به عنوان دکه روزنامه‌فروشی یا کانکس فروشگاهی نیز استفاده می‌شود. این ظاهر مدرن با جذابیت خاصی که دارد با جلب توجه مخاطب، می‌تواند به یک نمای ایده‌آل برای یک کسب و کار در نظر گرفته شود. این نمای شفاق با جذابیت بصری که ایجاد می‌کند بهترین انتخاب برای شروع یک کاسب و کار در فضاهای پررفت‌و‌آمد است. خطوط صاف و سطح یکدست کامپوزیت، ظاهری حرفه‌ای و مینیمال به دکه می‌بخشد و آن را از سایر سازه‌های سنتی و قدمی متمایز می‌کند. همچنین رنگ‌های متنوع نمای کامپوزیت، فضایی دوستانه و امروزی به دکه می‌دهد برای نمای فروشگاه‌های کوچک و دکه‌ها بسیار مهم است. از دیگر کسب و کارهایی که می‌توان با نمای کامپوزیتی کانکس ایجاد کردف می‌توان به کانکس فست فود و کانکس رستوران اشاره کرد.

کانکس کامپوزیتی اداری

کانکس اداری به نوعی از یک کانکس گفته می‌شود که فضایی را برای انجام امور اداری و دفتری فراهم می‌کند. این نوع از کانکس با توجه به تجهیزاتی که متناسب با ابعاد و کاربری آن برای آن در نظر گرفته شده است، به این نام شناخته می‌شود و جهت تامین فضای اداری در محل کارخانجات و دفاتر مرکزی شرکت‌ها در محوطه کارگاه‌های عمرانی و جهت اسکان موقت و دائمی پرسنل به خصوص مدیران و مهندسین به کار می‌رود.

مزایا و معایب کانکس کامپوزیتی

مانند هر محصول و سازه‌ی دیگری، کانکس با نمای کامپوزیت‌ هم مزایا و معایب خاص خود را دارد از جمله این موارد می‌توان به مزایا ومعایب زیر اشاره کرد:

مزایا نمای کامپوزیتی برای کانکس

  1. وزن سبک : از آنجاییکه کانکس‌ها سازه‌هایی قابل حمل هستند، هرچه وزن کانکس سبکتر باشد، جا به جایی و حمل و نقل کانکس آسانتر و کم‌ هزینه‌تر خواهد بود، کانکس با نمای کامپوزیتی وزن سبکتری نسبت به سایر نماهای کانکس خواهد داشت.
  2. مقاومت در برابر خوردگی و پوسیدگی : از کانکس‌ها در محیط‌های مختلف با کاربری‌های مختلف استفاده می‌شود، هرچه مقاومت کانکس نسبت به عوامل فرسایش محیطی و جوی بیشتر باشد، کانکس با کیفیت تر است. نمای کامپوزیت مقاومت خوبی را از خود در برابر شرایط جوی و محیطی نا مناسب مانند گرما و رطوبت زیاد نشان داده است.
  3. ظاهر زیبا و مدرن با تنوع رنگ و طرح : نمای کامپوزیت به کانکس یک ظاهر به روز و مدرن را می‌دهد. از آنجاییکه کامپوزیت‌ها در رنگ‌ها  و طرح‌های متفاوتی عرضه می‌شوند به کابرانی که قصد خرید کانکس کامپوزیت را دارند این امکان را می‌دهد که نمای کانکس را بر اساس سلیقه خود سفارشی سازی کنند.

معایب نمای کامپوزیتی برای کانکس

  1. قیمت گرانتر: نمای کامپوزیت به دلیل مواد اولیه و  مراحل خاص تولید، هزینه بالاتری نسبت به برخی نماهای دیگر دارد، که می‌تواند هزینه کلی ساخت کانکس را افزایش دهد بنابرین برای اسکان موقت اهمیت کمتری دارند.
  2. آسیب‌پذیری در برابر ضربه‌های شدید: با اینکه نمای کامپوزیت در برابر شرایط جوی مقاوم است، اما در برابر صدمات ناشی از ضربه‌های محکم و سنگین آسیب‌پذیر بوده و ممکن است ترک بخورد یا فرورفتگی‌هایی ایجاد شود که به تعمیر یا تعویض نیاز دارد.

قیمت کانکس کامپوزیتی

کانکس‌های کامپوزیتی معمولاً گران‌تر از کانکس‌های معمولی هستند، و این به دلایل متعددی برمی‌گردد که در ادامه ذکر خواهند شد. اما به طور معمول، قیمت کانکس‌ کامپوزیتی می‌تواند بین ۲۰ تا ۵۰ درصد بیشتر از کانکس‌های معمولی با نمای ساده باشد، که البته این مقدار بسته به ویژگی‌ها و جزئیات اجرایی متغیر است. از دلایل گرانتر بودن کانکس کامپوزیتی نسبت به سایر نماهایی که در ساخت کانکس از آن‌ها استفاده می‌شود می‌توان به مواد اولیه گرانتری که برای ساخت کامپوزیت استفاده می‌شود، اشاره کرد. ویژگی عایق بودن در برابر تبادل انرژی و از دیگر دلایل گرانتر بودن این نوع نمای کانکس است که باز هم به دلیل استفاده از مواد کامپوزیتی با کیفیت در ساخت این سازه پیش ساخته است.

البته باید در نظر داشت که این گرانتر بودن کانکس با نمای کامپوزیت مزایی مانند طول عمر بیشتر و نیاز به نگهداری و مراقبت کمتر برای این کانکس‌‍‌ها دارد که در  نهایت در دراز مدت به نفع خریدار کانکس است.

مشخصات فنی کانکس کامپوزیتی شرکت سامان

ابعاد فنی: ابعاد کانکس با نمای کامپوزیت بسیار متنوع  و بنابر درخواست و سفارش مشتریان محترم قابل تولید است.
معمولا از نمای کامپوزیت در کانکس های نگهبانی – ATM – کانکس های ویژه مدیریتی استفاده می شود.
جنس بدنه: از ورق های کامپوزیت استفاده می شود. این نوع ورق به دلیل ظاهر زیبایی که به کار میدهد از موارد پرطرفدار است . کانکس های کامپوزیتی در رنگ های بسیار زیادی قابل اجراست. ولی معمولا از رنگ های سفید و طوسی و قرمز بیشتر استفاده می شود.
جنس نمای داخلی:در نمای داخلی از PVC های درجه یک بازار استفاده می شود. این PVC ها به صورت تک رنگ یا طرح چوب روکشدار یا چاپی موجود است. در صورت سفارش مشتری از MDF هم در نمای داخلی استفاده می شود ولی به دلیل اینکه جاذب آب است و زود خراب میشود و در دراز مدت نمای داخلی کانکس زیبایی خود را از دست می دهد . بنابرین استفاده از MDF  در نمای داخلی به شرط اینکه روکش ضد آب ملامینه خورده باشد مجاز است.
دیوارپوش های MDF  معمولااز PVC گران تر هستند.
کف کانکس: در کف کانکس از تایل های چوبی به عنوان کف استفاده می شود
استراکچر کانکس: شاسی این نوع کانکس ها از تیرآهن 14 یا 16 می باشند. معمولا به صورت دورکلاف ساخته می شود. در صورت تمایل مشتری، شاسی کانکس را از استفاده پروفیل های 40*40 یا 40*80 میکنیم.
درب و پنجره: معمولا برای این نوع کانکس از UPVC استفاده می شود. ولی در صورتی که مشتری سفارش درب و پنجره آلومینیوم را دهد نیز میتوان اجرا کرد ولی بنا به تجربه بهتر است از درب و پنجره UPVC استفاده شود.

خرید کانکس کامپوزیتی از شرکت سامان

شرکت کانکس سامان یکی از تولیدکنندگان پیشرو در زمینه طراحی و ساخت انواع کانکس و سازه‌های پیش‌ساخته در ایران است که با بیش از نیم قرن سابقه در ساخت کانکس، به عنوان قدیمی‌تربن شرکت سازه پیش ساخته در ایران شناخته می‌شود. این شرکت با به کارگیری بهترین متخصصین، با تمرکز بر کیفیت و بهره‌گیری از تکنولوژی‌های روز، توانسته در تولید محصولات متنوع، شامل انواع کانکس‌های اداری، فروشگاهی، نگهبانی، کارگاهی و همچنین انواع سازه‌های خاص، جایگاهی معتبر در بازار ایران به دست آورد.

از مهمترین مزایای خرید کانکس از شرکت کانکس سامان می‌نوان به انتخاب کانکس‌های آماده متنوع در نمایشگاهی به مساحت چند هزار متر مربع اشاره کرد که با توجه به خدمات پس از فروش و گارانتی محصولات، این شرکت به انتخاب اول بسیاری از خریدارن کانکس تبدیل شده است. در ادامه تصاویر تعدادی از کانکس‌های کامپوزیتی شرکت سامان ایران شده است.

عکس کانکس کامپوزیت

کانکس کامپوزیتی 1
عکس از نصب کانکس کامپوزیت
کانکس کامپوزیت برای غرفه ایرانسل
کانکس کامپوزیت برای غرفه ایرانسل
کانکس اجاره دوچرخه کامپوزیتی
کانکس اجاره دوچرخه کامپوزیتی
کانکس پلیس کامپوزیتی
کانکس پلیس کامپوزیتی
کانکس نگهبانی کامپوزیتی
کانکس نگهبانی کامپوزیتی
دکه مطبوعات کامپوزیتی
دکه مطبوعات کامپوزیتی
دکه نانوایی کامپوزیتی
دکه نانوایی کامپوزیتی
حمل و نقل کانکس کامپوزیت
حمل و نقل کانکس کامپوزیت
کانکس کامپوزیت با نورپردازی
کانکس کامپوزیت با نورپردازی
کانکس نگهبانی کارخانه کامپوزیت
کانکس نگهبانی کارخانه کامپوزیت
کانکس کامپوزیت نان رضوی
عکس از کانکس کامپوزیت نان رضوی
کانکس کامپوزیت رنگی
کانکس کامپوزیت رنگی
کانکس کامپوزیت قرمز
کانکس کامپوزیت قرمز
کانکس کامپوزیت با سقف جدید
کانکس کامپوزیت با سقف جدید
کانکس کامپوزیت برای مجتمع مسکونی
کانکس کامپوزیت برای مجتمع مسکونی
کانکس گل فروشی کامپوزیتی
کانکس گل فروشی کامپوزیتی

شرایط فروش کانکس شرکت کانکس سامان بسیار متنوع است. از امکان فروش کانکس دست دوم تا فروش کانکس اقساطی برای خرید کانکس از این شرکت در نظر گرفته شده است.از راه‌های ارتباطی زیر می‌توانید با کانکس سامان در ارتباط باشید.

این صفحه چقدر کمکتان کرد؟